lördag 12 februari 2011

Åh vilken fredag.

mitt halsont, feber och annat var som bortblåst när jag vaknade igår så jag tog tag i dagen med hull och hår. Först möte på Hard Rock Café med Niklas. Det är ju sjukt att vi inte sprungit på varandra innan då vi är lika sjuka båda två och längre fram skall jag avslöja vad vi kuckelimurar kring. Jag rusade runt på stan efter vårt möte och han roffa åt mig 3 par klackeskor på Din Sko för endast 400 spänn. Så nöjd! Hälsade på på Dansforum innan det var dax att möta upp Queerfamiljen hemma hos Jonas Wirth, som för övrigt bor fantastiskt fint. När vi fem träffas är det som vilken italiensk familj som helst. Det pratas engagerat och högt och alla vill stå i centrum. I loves it.
Hamnade en sväng på Beebar efter vilket var sjukt trevligt men min hals har tagit stryk av det idag. Dumt men oerhört kul och Schlagerprofilerna spelade sjukt bra musik. Väl hemkommen hann jag tala lite i telefon med Jörgen och Showslinkan innan jag bestämde mig att skicka en kärleksförklaring på Facebook till någon jag haft känslor för så länge jag kan minnas. Vem vet - jag kanske lägger ut den här men den var väldigt personlig. Vad som blir av det återstår att se.

Queer
Ikväll blir det livebloggning med Showslinkan nr 1, hennes make och en hemlig gäst.  Snart dax att hoppa i smink och hår och sånt. Puss och kram ses på stan!

1 kommentar:

  1. "som vilken italiensk familj" haha ja precis..... vi äter som en också....haha... underbart!

    SvaraRadera