tisdag 25 januari 2011

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Oj detta blir svårt - jag är ju som en öppen bok kan man tycka och det jag inte avslöjar vill jag inte heller avslöja men vi får försöka och ser var vi hamnar:

1. Jag är en riktigt dataspelsnörd. Jag har spela World of Warcraft i 5 år och det må vara hänt och jag har bloggat om det tidigare men vad folk inte vet är att jag är sjukt insatt i detta. Jag kan spelet på detaljnivå.

2. Jag är jävligt negativ och gnällig. Kanske inte märks men jag tror sällan att saker ska gå igenom eller ordna sig även om jag utåt sett är grym på att peppa andra.

3. Dricker lite för mycket. Inte så att jag måste ha sprit varje dag eller så utan jag kan gå väldigt länge utan alkohol men när jag väl dricker kan jag inte sluta. Har besökt fyllecell vid ett tillfälle. Har sårat nära och kära under inverkan av alkohol och betett mig. har dock bättre koll numera dock ej hundra.

4. Har en oerhört hög sexdrift i perioder och det kan väl linkas samman med min missbrukarpersonlighet. Allt eller inget. På eller av.  Här finns inga gråzoner alls. Har blivit mycket bättre på detta.

5. Är världssämst på att ragga och på att märka av när andra raggar på mig. Trots min höga sociala kapacitet går detta mig alltid rakt över huvudet till det är alldeles för sent och jag i efterhand inser att hmm jag blev visst rejält uppraggad. Jag flirtar gärna och ofta men så fort jag blir det minsta intresserad så blir jag blyg och tillknäppt som en liten mus. Är nu sjukt sugen på förhållande så hör gärna av dig men var också övertydlig men dina intentioner.

6. Är otålig som få. Tröttnar på saker så fort jag förstår något eller ser vart det ska leda till. kanske därför jag är reseledare, dansare, producent, truckförare, affärsbiträde, receptionist, banktjänsteman, sjöbefäl, lokalvårdare, dragartist, statist, bloggare, sjukvårdsbiträde, dagisfröken, kreatör, eventfixare, koreograf, konferencier, administratör, inköpare och restaurangbiträde. Detta gäller i alla faser i mitt liv så vill du haka på, se till att hela tiden överraska mig.

7. Gillar inte konflikter. Växte upp i ett hem där det pga av sjukdom skreks och bråkades konstant. Undviker konflikter så länge jag kan men tar inte vad skit som helst.

8. Faller för fel sorts människor och blir rejält utnyttjad och sviken emellanåt av folk jag hjälpt mycket och tagit till mig. Anser mig vara en människokännare som ibland tar på skygglapparna alldeles för länge.

9. Har ett enormt behov att vara omtyckt och i centrum.  Jag vet att detta kommer som en chock för varenda MiniGretch där ute men så är det.

10. Suger på pappersarbete och har nog aldrig betalat en räkning i tid. kvitton samlas i lådor och sedan ägnas dagar åt att sortera det. Jag svär alltid mycket då och lovar mig själv att bli bättre men det händer aldrig.

Deathslave - min främsta gubbe i World of Warcraft

6 kommentarer:

 1. Oj där avslöjade du en hel del måste Jag säga! ATT du lirar WOW! Jag är noob även om Jag lirat i några år. Vilken realm spelar du på? hehe

  SvaraRadera
 2. Käre Johannesb! Jag spelar Alliance på Darkmoon Faire mina mains heter Felslave och Deathslave men det finns 100-tals alts överallt :-P. Var Spelar du? O vilken klass?

  SvaraRadera
 3. Detta jäkla WOW... skiten har fått min att lämna en karl. Men han kanske var lite VÄL fast i det då han hellre spelade än umgicks med mig!!

  Såna karlar klarar jag mig ju alldeles super UTAN!


  Ps. Du är ju en av dom där "jobbiga jäklarna" som har ordverifiering när man kommenterar! Söta du! :D

  SvaraRadera
 4. Jag har ju inget förhållande att förstöra! Haha, det fär med ordverifieringen är så typiskt mig. Det är dock åtgärdat nu. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ah Kör ally på bronze dragonflight :) Startade nyss en ny men från kompis konto. Har inte haft mitt igång på ca 2 mån hehe

  SvaraRadera