tisdag 26 oktober 2010

Finfrämmat

Igår hade jag Kemal på besök. Nyss hemkommen från Stockholm kände han sig tvungen att besöka mig och prata gamla minnen och titta på kläder. Kemal designar och syr och har sytt en hel del till Drag-On-Line, min gamla grupp men även till mig nu på gamla dagar. Vi har haft en stormig historia med mycket skratt och bråk om vart annat men ändå kommer vi alltid överens i slutändan. Han har sytt det jag kommer ha på mig på Queer på fredag. Titta, kläm, känn och tyck gärna!

Jag kommer spela in lite nya Gretchenklipp i veckan. Finns det något du vill se? Tveka inte att höra av dig. Antingen lämnar du en kommentar i bloggen eller mailar mig på robert@robertaug.com. Jag ser fram emot att göra dina sjuka idéer till verklighet.

Kemal

2 kommentarer:

  1. Hej
    Tja... varför kan inte Gretchen tipsa om varför man inte ska dansa pole dace, ute, naken, i minusgrader? Med tanke på vad vi just avhandlat angående kyla på fb. ;o)

    SvaraRadera
  2. Det är väl ett ypperligt ämne för Gretchen! Snart kommer även ett reportage där gretchen ska få prova poledancing. Dock innomhus men ändå! =)

    SvaraRadera